Nieuws
PHP Upgrade

PHP Upgrade

De PHP versie op ons platform geüpgraded naar een nieuwere versie: PHP 5.6

Deze update is nodig om de nieuwste CMS systemen te kunnen ondersteunen. Daarnaast worden er met deze updates beveiligingslekken gedicht en wordt vaak de performance verbeterd waardoor je website sneller geladen kan worden. Tevens is de huidige versie 5.3 end-of-life en krijgt daardoor geen updates meer.

Er komen een aantal PHP functies te vervallen. Hierdoor zullen sterk verouderde versies van Wordpress, Joomla en andere systemen mogelijk niet langer werken. Dit geldt ook voor eventuele plugins en thema's die je op jouw website gebruikt.

De belangrijkste wijzigingen

  • Wordpress 3.9.0 en ouder wordt niet meer ondersteund
  • Magento versie 1.9.0.1 zal naar verwachting niet meer werken
  • De zeer bekende mysql_connect() functie zal vanaf nu een waarschuwing geven dat deze verouderd is. In plaats daarvan mag je MySQLi of nog beter PDO gebruiken.

Voor een volledig overzicht van de wijzigingen zijn de volgende pagina's beschikbaar:

Nieuwe functies beschikbaar vanaf:

Vervallen functies sinds:

Functies en/of opties die voor problemen kunnen zorgen sinds:

Als dit invloed heeft op jouw website, verwachten we dat je hier zelf actie op onderneemt.
Mocht je hier niet uitkomen dan helpen wij je natuurlijk graag!

 
Nieuwe ip adres

Geachte klant,

Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder te verhogen verhuizen wij websites naar nieuwe snellere servers.

Dit heeft in sommige gevallen een korte onderbreking van onze dienstverlening tot gevolg.

Voor shared hosting klanten met een eigen domein geregistreerd bij HostingBB heeft dit geen gevolgen.
Reseller-, dedicated- en klanten met een domeinnaam elders geregistreerd betekend dit dat u rekening moet houden met deze wijziging.

Het volgende nieuwe ip-adres worden in gebruik genomen:
Betreft oude IP: 46.249.32.120
nieuw: 141.138.136.149


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Onze excuses voor het ongemak.

 
Verhoging btw-tarief naar 21%

Het algemene btw-tarief van 19% wordt 1 oktober 2012 met 2 procentpunt verhoogd.
Volgens het wetsvoorstel is het moment van presteren doorslaggevend. Het moment van uitreiken van de factuur is niet van belang.
In het bijzonder valt te denken aan de mogelijkheid om al voor 1 oktober met 21% btw te factureren voor prestaties die op of na 1 oktober 2012 verricht worden, om te voorkomen dat de extra 2% op 1 oktober 2012 moet worden gefactureerd en verwerkt.

De huidige prijzen die op de site staan genoemd zijn nog o.b.v. 19% btw en deze zullen wij zo spoedig mogelijk rond 1 oktober 2012 aanpassen.

 
nieuw administratie systeem

Vanaf heden maakt HostingBB gebruik van een nieuw systeem. Bestaande klanten kunnen een nieuw wachtwoord aanvragen.
Hierdoor is het mogelijk om nieuwe bestellingen te doen. De komende periode zal HostingBB haar uiterste best doen om alle bestaande producten te koppelen aan de bestaande klanten.
U zult nog facturen blijven ontvangen vanuit het oude systeem.
Voor eventuele vragen en/of ondersteuning kunt u emailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Onze excuses voor het ongemak.

 
media pakken bericht "onveilig internet" massaal op

LEEUWARDEN - Na publicatie door NOSheadlines van het bericht dat het gratis internet in de Arriva treinen tussen Groningen en Leeuwarden onveilig zou zijn, hebben ook andere media het bericht massaal opgepakt.

België
Ook in België waar een soort gelijke proef loopt in de haven van Antwerpen is het bericht reeds opgepakt. Of het netwerk in Antwerpen net zo veilig is, is niet bekend.

Reacties
Ook vele reacties stromen op de diverse nieuws sites binnen. Veel gebruikers reageren geschrokken en geven aan een niet al te fijn gevoel bij de internetverbinding in de trein te hebben gehad. ‘Ik voorzag al problemen.’  schreef Michel. Er zijn dan weinig gebruikers die belangrijke zaken zoals bankieren op internet gebruiken in de trein.

Overzicht alle nieuwsberichten

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3