Antispam en -virus

Het grote voordeel is dat virussen- en spam op de systemen van HostingBB worden gefilterd. Uw e-mail berichten worden zodoende buiten uw netwerk gefilterd, alvorens ze naar uw netwerk worden doorgestuurd. Dit houdt in dat uw server en werkstations geheel worden ontzien bij het filtreren en dus schoon blijven! De hoogwaardige filterdiensten van HostingBB zorgen ervoor dat e-mail welke op uw server en werkstations binenkomt 100% vertrouwd is en direct toegepast kan worden. HostingBB neemt de volledige beheersfunctie en afwikkeling van het filteren over, zodoende stelt HostingBB bedrijven in staat om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren op het gebied van ICT-beheer.

Filtering buiten uw bedrijfsomgeving
Schadelijke content als virussen en wormen worden alvorens ze uw bedrijfsnetwerk bereiken op de systemen van HostingBB geweerd. Hetzelfde geldt voor de krachtige e-mailfilters voor non-businesscontent als spam en hoax-berichten. Daarmee werkt HostingBB vanuit een totaal andere invalshoek dan waarvoor gangbare antivirusbedrijven kiezen.
Traditioneel installeert een onderneming op haar eigen systemen een virus/spamfilter oplossingen. Hierbij komt de schadelijke content altijd binnen op het netwerk waarna deze wordt tegengehouden, tenzij;…. de software niet optimaal wordt beheerd. En dat gebeurt vaak! HostingBB zorgt vooraf voor filtering, met 24/7 beheer en een trackrecord van 100 % filtering, waardoor het beheer geheel in handen is van HostingBB.

HostingBB antispam concreet
Eenvoudige installatie, zonder investeringen in hardware, menselijke capaciteit of software.
Activering binnen 2 werkdagen, aan klantzijde dient enkel een mx-record te worden omgezet.
Rond de klok volledig beheer door HostingBB`s filtering specialisten.
Redundante configuratie waarin bedrijfskritieke informatie veilig verwerkt wordt.
Standaard filtering van schadelijke content (virussen) en non-business content als virussen, spam en hoaxes. Filtering van zowel in- als uitgaande e-mail.
E-mail komt volledig tot zijn recht als nuttig en zakelijk medium.

Voor meer informatie of een passende offerte kunt u Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  opnemen.